Údržba a provoz domu

Příspěvky

Bezplatná kontrola vodovodního rozvodu v bytech

7. 10. 2009

Kovem opletené hadičky použité ve vodovodním rozvodu bytového jádra (koupelna a WC) bohužel nejsou příliš kvalitní a dle názoru odborníků je jejich životnost u konce, toto mohou potvrdit i vlastníci, kteří měli díky prasklé hadičce vytopený byt ( v tomto roce tři nebo čtyři případy). Předběžně je s instalatérskou firmou domluvena bezplatná prohlídka vodovodního rozvodu v bytě, případnou opravu bytového rozvodu by už  vlastník řešil sám na své náklady. Prohlídka by proběhla od 18 do 20hod, na základě seznamu zájemců, který bude vyvěšen v každém vchodě.
V části "Ankety" můžete kliknutím svůj předběžný zájem potvrdit, "závazný" bude až seznam vyvěšený na nástěnce ve každém vchodu .

Preventivní požární prohlídka domu (r.2009)

14. 8. 2009

Firma KANFAS provedla Preventivní požární prohlídku domu, kontrolu zařízení pro zásobování požární vodou (hydranty) a kontrolu hasících přístrojů. Dle zjištění pracovníka fy KANFAS je nutné odstranit tyto závady :
vchod Vondroušova 1167 - bez závad
vchod Vondroušova 1168 - je nutné uvolnit chodby a schodiště (7.patro - skříňka, 6.patro - květiny a židle, 3.patro - okno a materiál, 2.patro - nábytek, 1.patro - květiny)
vchod Vondroušova 1169 - je nutné uvolnit chodby a schodiště (7.patro - pračka, krabice, 5.patro - nábytek, koberec).

Více najdete po položkou "Celý příspěvek"

« předchozí