Schůzka se správcem ANESO

Cc: amajerova@aneso.cz; dsmid@aneso.cz
Subject: zápis z jednání 9.11.2016

Dobrý den,
pokusím se zformulovat zápis z dnešního společného jednání.

1. Po obdržení poptávky na opravu v bytě od jednotlivého vlastníka tak od člena výboru na opravu ve společných částech domu doporučíme ověřeného řemeslníka, kterému předáme kontakt aby poptávajícího neprodleně kontaktoval.
2. V případě revizí správce zajistí informaci o termínu nájemcům minimálně s 10 denním předstihem. Správce zároveň zajistí zpřístupnění společných prostor reviznímu technikovi. V případě že bude správce potřebovat klíče např. od hydrantů dohodne se s výborem SVJ na jejich zapůjčení.
3. Správce bude provádět periodické kontroly objektu a bude informovat výbor o jejich výsledcích minimálně jedenkrát za čtvrtletí. Nejbližší prohlídka proběhne do 10 dnů za účasti Ing. Shády Rahbaniho. Účelem této prohlídky bude stanovení dlouhodobého plánu oprav a příprava plánu oprav na rok 2017. Součástí dlouhodobého plánu by měla být rekonstrukce společných rozvodů elektro včetně instalace osvětlení do jednotlivých sklepů, vybudování plynové kotelny. Krátkodobý plán by měl obsahovat plánované revize a opravy fasády poškozené ptáky.
4. Pan Novotný nám zašle stanovy připravené ke schválení a polotovar studie na vybudování plynové kotelny a správce zajistí její posouzení zdali bude použitelná pro jednání se stavebním úřadem.

V případě že jsem na něco zapomněl prosím o doplnění.

S pozdravem

Jakub Jablonský